dags för uppdatering igen...

Vad har hänt på sista tiden... inte mycke... jobbat... ska jobba nu i helgen åxå.. *suck* fast kanske bra åxå så man inte lockas av alkoholen.. (började med ck igen för 3 dagar sen)
Rökningen går bra :o) L å L har varit här i 2 dagar å jag rökte typ 1 cigg första dan, sen ingenting :o) Har varit så skönt med sällskap :o) tror Ludde tyckte de å :o) fått busa av sig lite.
Men lite konstigt va de... jag å L brukar passa på att göra nå go mat, dricka vin å grejjer... men denna gång vart de några påsar ck å vatten..... hmmm... inte samma sak alls.....

Ska ta en match med de där jäkla duschdraperiet här igen åxå... badkaret står på plats... men inget annat... har väntat på att broder skulle komma å hjälpa mig med röret under... men ingen har kommit... så de är fortfarande vatten över halva badrummet när ja duschat... slutar nog med att man får åka in å köpa ett eget rör å lite silicon å grejjer.....

har haft rena rama julafton här i veckan :o) paket från traderasäljare hela veckan :o)  såå roligt. de mesta har passat, men de är några jeans som storleken inte stämmt på å vissa har inte suttit nå bra alls... så dom ska läggas ut på tradera igen framöver..

nä nu ska ja gå upp å slåss med duschgrejen....

see ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0