Nu är de natten...

å mörkret lagt sig. Dags för sängen nu...

Precis när ja skulle åka ringer mobilen.. då är de farbrors sambo R... tydligen ligger farbror på sjukhus igen... å tjurig finne som han är så sätter han sig i bilen å åker in själv... på akuten... närmare 40graders feber å en massa annat.... ska skälla lite på han imorgon när ja skjutsar in R å hälsar på honom, för ja bor ju inte längre än kanske 1,5km ifrån dom.... hade mer än gärna skjutsat in honom.


Hittade ett nytt linne å bh å grejjer på birsta, men rusta hade redan stängt så grisöron vart de inte.. har bett ludde om förlåt, men han är lite tvär... haha har lovat att jag ska åka imorgon istället å att han ska få åka med så han vet att de blir gjort :o)

Har suttit här med mamma ikväll å tittat på 2:a halvan av första sagan filmen å hela andra sagan om ringen.... dom är såå bra :o)
Tror hon åxå tyckte de.. vi skulle bara kolla en liten stund på andra... men de vart hela.. så nu är de bara en film kvar :o)

Mitt i filmen ringde en arbetskompis å frågade om ja har lust att jobba imorgon natt.. å inte är ja den som är den.. tackar för alla pengar ja kan få jag :o) så imorgon blir de jobb å ytterligare 2 pass blir de denna vecka.. så 3 extra nätter är ju inte helt fel.. show me the money!!

Snart är de tisdag *lycklig* då är de löshårsdags igen :o) kl 13.00 tyckte ja hade så bra med pengar... men.. alltid detta MEN
Synd bara att ja måste till tandläkaren igen... tanden ja va in å fixa på semestern har börjat göra ont igen... jävla skit! som sagt.. alla pengar är välkomna....

nä nu ska ja upp å dunka huvet i kudden.

see ya!      Natti!

Kommentarer
Postat av: Linda

Aha så bra att du ska jobba. Då har jag ju någon som jag kan ringa och prata med :)

2008-10-06 @ 10:44:27
Postat av: Lollo

ska sooova ja :)

2008-10-06 @ 11:23:28
Postat av: Syrran

Du kan skälla lite från mej oxå! Eller ganska mycket egentligen.. Ska väl för f.. inte hoppa i bilen o köra själv :(

2008-10-10 @ 12:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0